Witte Wijnen

Tanaquil 2013

  • Chardonnay 100%
  • Intens strogeel
  • Complex met de geur van brem en zoet fruit.
  • Wijnen gemaakt van de Chardonnay staan bekend als vettig en worden veel in combinatie met zalmgerechten gedronken.
  • Komt het best tot zijn recht bij een temperatuur van 12-14°C.


Traminer 2010

  • Traminer Aromatico 100%
  • Strogeel
  • In deze intense en zeer complexe (Gewurz)Traminer zijn noten van gele bloemen, geel fruit en saffraan herkenbaar.
  • Deze Traminer laat zich zeer goed combineren met kruidige gerechten.
  • Te serveren bij een temperatuur van 14°C.


Bianco Toscano 2010

  • Trebbiano (40%), Vermentino (25%), Sauvignon (14%), Chardonnay (12%), Viognier (9%)
  • Strogeel
  • Fruitig, citrusvruchten, hints van wit en geel fruit met een tropische geur, limoen, citroen, ananas, hot.
  • Volle body, volumineus met heldere zuren, licht mineraal.
  • Zeer toegankelijke wijn met lange, duurzame afdronk.
  • Te serveren bij een temperatuur van 12-14°C.


Sauvignon 2010

  • Sauvignon Blanc (100%)
  • Lichtgeel
  • Stijlvolle Sauvignon, intens en complex met frisse zuren, in de neus tropisch fruit, passievrucht
  • Volumineuze en rijke wijn met lange structuur. Fruitige afdronk.
  • Heerlijk bij salades met wit vlees, gevogelte, witte vis of citrusfruit.
  • Te serveren met een temperatuur van 14°C


Losna 2010

  • Sauvignon Blanc 67%, Viognier 33%
  • Intens strogeel
  • Fruitig met de geur van wit en geel fruit, gele citrusvruchten, tomatenblad en een ondertoon van mineraal
  • Volumineus met een volle body. Een mooie structuur en een frisse zuurgraad met een fruitige, kruidige en vasthoudende afdronk.
  • De Viognier maakt de Losna tot een wijn die bij veel gerechten gedronken kan worden. Komt ook zeker goed terecht bij Sushi en bij voorbeeld Thaise en Vietnamese gerechten.
  • Te serveren bij een temperatuur van 12-14°C.


Vermentino 2013

  • Vermentino
  • Lichtgeel
  • Kruidige wijn
  • Te serveren bij een temperatuur van 12-14°C.

 

Leave a Reply