Rode wijnen

Rosso Toscano 2009

  • Alicante (34%), /Syrah (32%), Merlot (17%), Cabernet Sauvignon (10%), Cabernet Franc (7%)
  • Robijnrood
  • Fruitig met aroma’s van rood fruit, pruim, kers, framboos
  • Medium tot volle body

Pinot Nero 2007

  • Pinot Nero 100%
  • Robijnrood met lichte bordeauxtinten
  • Intens, complex, elegant, rijk aan kleine rode vruchten, intensief kruidig.
  • Volumineus met dikke tannines en een lange textuur.
  • Serveren bij een temperatuur van 18C

Thefarie 2007

  • Merlot (76%), Cabernet Sauvignon (12%), Alicante (9%) en Syrah (3%)
  • Intens robijnrood met paarse tinten
  • Complexe, zoete, fruitige en kruidige wijn
  • Volumineus, vet en zacht met dikke tannines en prachtige zuurbalans.
  • De Thefarie laat zich uitstekend combineren met rood vlees zoals rosbief en gevogelte.

Merlot 2007

  • Merlot (90%) en Alicante (10%)
  • Zeer intens robijnrood, diep met paarse tinten
  • Aroma’s van rood fruit, pruimen, zwarte en rode bessen.
  • Volumineus met sterke impact en een zoete, vette opening die zich ontwikkelt in dikke en lange tannines. Een fruitige en zoet kruidige afdronk.
  • Goed bij rood vlees en gevogelte, karafferen komt de smaak ten goede.

Cabernet Sauvignon 2007

  • Cabernet Sauvignon (92%) en Alicante (8%)
  • Zeer intens robijnrood, diep met een paarse tint
  • Intens, complex, elegant en rijk. Fruitig met rode en zwarte wilde bessen en tonen van tabak, witte chocola en zwarte peper.
  • Volumineus met een zoete opening, rond en vet dat zich ontwikkelt tot dikke en krachtige tannines. Rijke, fruitige en complexe afdronk.
  • Laat zich goed combineren met vetter vlees. Karraferen komt smaak ten goede.,

Syrah 2008

  • Syrah (90%) en Alicantie (10%)
  • Zeer intens robijnrood, diep met paarse tinten
  • Deze elegante Syrah is intens en complex. Fruitig en rijk aan aroma’s van rode vruchten, frambozen en bessen.
  • Volumineus en zoet met compacte en elegante tannines die prachtig in balans zijn met zuurgraad.
  • Combineert goed met stevig gekruide gerechten, lamsbout, suddervlees.
  • Karafferen komt de smaak ten goede, serveren bij 16 – 18C

Arruns 2006

  • Cabernet Sauvignon (95%), Alicante (5%)
  • Zeer intens robijnrood, bijna granaat
  • Fruitig met geur van bosvruchten en fris kruidig met een ondertoon van warm hout
  • Soepel en overvloeidg met volle en zoete tannines, vettig en complex.
  • Karraferen komt de smaak ten goede, serveren bij 18C

Lucius 2006

  • Syrah (86%) en Alicante (14%)
  • Zeer intens robijnrood, bijna granaat
  • Rijp fruit met een geur van bosvruchten en fris kruidig met een ondertoon van warm hout, zwarte peper, aarde en mineralen
  • Gestructureerd, soepel en met een volle tannine die in balans is met de zuurgraad. Afdronk fruitig en kruidig.
  • Karafferen komt de smaak ten goede, serveren bij 16 – 18C

Vulca 2006

  • Merlot (89%) en Alicante (11%)
  • Robijnrood met een zweem van granaat
  • Rijp zoet fruit, geur van bosvruchten met een kruidige ondertoon van hout en tabak.
  • Gestructureerd en soepel met een fruitige afdronk.
  • Karafferen komt de smaak ten goede, serveren bij 18C

Thefarie 2005

  • Merlot (76%), Cabernet Sauvignon (12%), Alicante (9%) en Syrah (3%)
  • Intens robijnrood
  • Complexe, zoete, fruitige en kruidige wijn waarbij de aroma’s van zwarte en rode vruchten gecombineerd met hints van zwarte specerijen, zwarte peper en donkere chocola de boventoon voeren.
  • Volumineus, vet en zacht met dikke tannines en een prachtige zuurbalans.
  • Karafferen komt de smaak ten goede, serveren bij 18C

Leave a Reply